Fitness boeken

Fitness boeken zijn boeken waarin je in alle rust kunt bladeren, maar die je tegelijkertijd inspireren om aan de slag te gaan. De boeken zijn met name gericht op krachttraining. In deze krachttraining boeken vind je meer diepgang als het gaat om de verschillende fitnessoefeningen. Daarnaast zijn er verschillende boeken die ook dieper ingaan op bijvoorbeeld fitnessvoeding. Onderstaand vind je meerdere fitness boeken. Laat je inspireren door deze literatuur, terwijl je aan het rusten bent na afloop van je vorige training.

Krachttraining boeken

Anatomie van fitness- en krachttraining is een fitness boek waarin wordt uitgelegd hoe 50 onmisbare oefeningen op de juiste manier uitgevoerd kunnen worden. Het bevat ook tips die zijn gericht op verschillende niveaus van fitheid en waarschuwingen om blessures te voorkomen.

Over fitness boeken

Hier vind je boeken die zich richten op fitness en krachttraining. Sporthodox probeert een compleet overzicht weer te geven. Ben je er van overtuigd dat er een belangrijk fitness boek is die hier nog niet tussen staat? Neem dan contact op. Zodoende ontstaat er een compleet overzicht van fitness boeken.

We believe in sport.

Sporthodox is gevormd voor een ieder die zoekt naar de mogelijkheden om zelfstandig topfit te worden. Hier vind je onder andere oefeningen en artikelen over materialen en trainingsvormen. Daarnaast werpen wij onze blik op de toekomstige evenementen en producten. Wij geloven in sport, dus geniet van een uitgebreide uitleg over fitness- en hardloopoefeningen.