//
Boekrecentie Ik, hardloper

Ik hardloper is ten eerste een heerlijk geschreven boek. Het boek is zo geschreven dat het ontspannen weg leest. De schrijvers hebben zich niet enkel gericht op technische trainingsschema’s. Er zit veel diepgang in het boek. Zo gaat het over bewustwording van het lichaam en alle processen die plaatsvinden in het lichaam. Dit alles geschreven in uiterst begrijpelijke zinnen en eenvoudige bewoordingen.

Ik, hardloper is meer dan een boek vol trainingsschema’s

Verder gaat het boek in op trainingsschema’s voor de beginnende en gevorderde hardloper. Anders dan in de meeste boeken wordt er zorgvuldig uitgelegd hoe een loper zijn niveau kan bepalen. Ook wordt er dieper ingegaan op het herstel na een training. Hierbij wordt gekeken naar standaard en verrassende elementen.

Het boek ik hardloper is minder gericht op de verschillende trainingsvormen. Toch is het boek een echte aanrader voor een ieder die serieus gericht is op het opbouwen van conditie en het lopen van langere afstanden. Ook voor vragen over de boekrecensie; Ik hardloper kun je terecht bij ons contactformulier.

Ik, hardloper
4.4 (88.57%) 7 votes
  • Sporthodox

    Sporthodox is gevormd voor een ieder die zoekt naar een mogelijkheden om zelfstandig topfit te worden. Hier vind je onder andere artikelen over materialen en trainingsvormen. Daarnaast werpen wij onze blik op de toekomstige evenementen en producten. Wij geloven in sport, dus geniet van een uitgebreide uitleg over fitness- en hardloopoefeningen.

  • Laatste berichten

  • Categorieën

  • Contact

    Contactinformatie volgt.