//

hardloopboekenHardloopboeken zijn een bron van kennis en en inspiratie voor hardlopers. Tijdens het lezen van deze boeken over hardlopen krijg je per direct zin om je schoenen aan te trekken, de deur uit te gaan en de theorie in praktijk te brengen. Of je nu literatuur zoekt over trainingsvormen of looptechnieken, er zijn voldoende boeken om je kennis over het hardlopen uit te breiden. De beste boeken vind je onderstaand via één van onze betrouwbare partners.

Praktijkboek voor hardlopers

De hardlooprevolutie is een boek over hardlopen voor iedere hardloper. Je loopt hard en je blijft hangen op hetzelfde niveau? Je wilt wel beter worden, maar je weet niet precies hoe je dat aan moet pakken met een schema, ademhalingsoefeningen of een hartslagmeter?
In dit boek leggen Stans van der Poel en Koen de Jong uit hoe je slim traint en goed herstelt.

De tien, de halve en de hele is een hardloopboek van ervaren hardlooptrainer Rob Veer. Hij begeleide zowel lopers op topniveau als prestatiegerichte amateurs. Trainingsmethodes, hartslagmeter, rust, voeding, adem, techniek: alle onderdelen van het lopen, vertaald naar de laatste wetenschappelijke ontwikkelingen. Loop sneller, voorkom blessures en haal meer voldoening uit het lopen.

Anatomie van hardlopen is een boek dat ingaat op het waarom van hardlopen, op het belang van een goede warming-up en coolingdown, op het lopen op verschillende ondergronden en op veelvoorkomende hardloopblessures. Het boek biedt informatie over de spieren en gewrichtsbanden die bij het hardlopen worden aangesproken en bevat talloze stretchoefeningen en intensieve trainingen om de snelheid en conditie te verbeteren.

Over hardloopboeken

Boeken over hardlopen vind je op deze pagina. Sporthodox probeert een compleet overzicht weer te geven. Ontbreekt er een belangrijk hardloopboek op deze pagina? breng ons op de hoogte via het contactformulier. Zodoende ontstaat er een compleet overzicht van hardloopboeken.

Anatomie van hardlopen
4.7 (93.33%) 18 votes
  • Sporthodox

    Sporthodox is gevormd voor een ieder die zoekt naar een mogelijkheden om zelfstandig topfit te worden. Hier vind je onder andere artikelen over materialen en trainingsvormen. Daarnaast werpen wij onze blik op de toekomstige evenementen en producten. Wij geloven in sport, dus geniet van een uitgebreide uitleg over fitness- en hardloopoefeningen.

  • Laatste berichten

  • Categorieën

  • Contact

    Contactinformatie volgt.