Thuis sporten

Thuis sporten met Sporthodox. Thuis trainen is een zege. Snel voor het douchen nog een schema afwerken en dan starten met de dag of lekker onder de wol. Enkele benodigdheden en de juiste oefeningen zijn voldoende om thuis volwaardig te kunnen sporten.

Thuis sporten met de Sporthodox Workout Tool

De Workout Tool van Sporthodox is een ideale tool voor mensen die thuis willen sporten. Je kunt zelf aangeven welke spiergroepen je wilt trainen en welke fitnessmaterialen je in huis hebt. Vervolgens krijg je een overzicht van oefeningen die passen bij jouw wensen en mogelijkheden. Je hebt niet voor alle oefeningen materialen nodig. Je kunt dus direct starten met de Workout Tool. Jaag jezelf in het zweet. Alle oefeningen zijn geschikt voor het thuis sporten. De tool functioneerd ook goed op je telefoon. 

Begeleid thuis sporten?

Thuis sporten en gebruik maken van een Personal Trainer? Sport doelgericht met behulp van een plan op maat. Hierbij wordt niet alleen gekeken naar jouw doelen, maar ook jouw beginsituatie en mogelijkheden worden meegenomen. Een betere conditie, meer kracht of de vorm die jij voor ogen hebt? Ontvang een passend schema van een Coach uit het multidiciplinaire Sporthodox team.

Welke materialen heb ik nodig om thuis te sporten?

De oefeningen die wij via Sporthodox aanbieden zijn er allemaal op gericht om thuis te kunnen knallen. Er zijn enkele oefeningen die je zonder materialen uit kunt voeren. Toch heb je voor de meeste oefeningen de basis materialen nodig.

Thuis sporten basis materialen

Deze basis thuis sporten materialen zijn essentieel en waardevol! Ram er thuis een volledige workout uit met deze spullen. Deze materialen zijn gekoppeld aan de oefeningen op Sporthodox. De krachttraining oefeningen zijn geschikt voor zowel mannen als vrouwen. Je voert de oefeningen relatief makkelijk uit en ze zorgen voor een volledig afgetraind lichaam. 

 • Fitnessmat
 • Halterbank
 • Dumbbells

Extra uitdagende materialen om thuis te sporten

Er zijn veel extra oefeningen die je thuis kunt uitvoeren met deze extra uitdagen materialen. Je kunt tijdens het sporten met de Workout Tool invoeren dat je deze materialen tot je beschikking hebt en zodoende toont hij alle oefeningen die jij thuis uitkunt voeren. 

 • TRX
 • Kettlebell
 • Fitnessball
 • Squatrek
 • Barbell
 • hometrainer
 • spinningfiets

Thuis je conditie verbeteren?

De trainers van Sporthodox bieden via de Online Coaching ook de nodige informatie om op een verantwoorde manier je conditie te verbeteren. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een presoonlijk hardloopschema. Daarnaast zijn een spinningfiets of een hometrainer ideale apparaten om thuis je conditie te verbeteren. Kortom genoeg mogelijkheden als je wilt straten met thuis sporten.  

 • hometrainer
 • spinningfiets
 • crosstrainer

Thuis verschillende spiergroepen trainen?

Thuis sporten en werken aan je kracht? Je kunt gericht trainen door gebruik maken van Online Coaching. Daarnaast is de Sporthodox Workout Tool is een hele fijne tool om te werken aan de verschillende spiergroepen. 

Sporthodox is de website die thuissporters ondersteund. Onze Workout Tool, Online personal Training en shop geven jou de nodige informatie om te kiezen voor thuis sporten.

 

 

 

We believe in sport.

Sporthodox is gevormd voor een ieder die zoekt naar de mogelijkheden om zelfstandig topfit te worden. Hier vind je onder andere oefeningen en artikelen over materialen en trainingsvormen. Daarnaast werpen wij onze blik op de toekomstige evenementen en producten. Wij geloven in sport, dus geniet van een uitgebreide uitleg over fitness- en hardloopoefeningen.