//

Thuis sportenThuis sporten om af te vallen en spieren te kweken. Voor veel mensen is het opzoeken van sportschool een te grote drempel en daarom wordt deze stap constant uitgesteld. Anderen willen liever thuis sporten omdat ze op deze manier sneller kunnen trainen. Hiervoor is een goede oplossing. Je kunt namelijk thuis prima spieren kweken en trainen zonder naar de sportschool te gaan! Om op een goede manier thuis te trainen heb je weinig nodig. Toch is het aan te raden om enkele benodigdheden aan te schaffen. Op deze pagina wordt uitgelegd hoe je de eerste stappen kan nemen om thuis te beginnen met krachttraining.

Thuis sporten apparaten/materialen

De onderstaande thuis sporten apparaten/materialen heb je minimaal nodig om thuis goed te kunnen trainen. Met een dumbellset een halterbank en een fitnessmatje kun je het overgrote deel van de oefeningen die Sporthodox aanbied goed uitvoeren.

Twee dummbells met genoeg gewicht. Zonder deze dummbells wordt het trainen van het bovenlichaam stukken lastiger. Deze dumbells zijn verstelbaar gewicht met een totaal van 15 kg per dummbell.

Halterbank met verstelbare rugleuning. Met een halterbank is het makkelijker om het bovenlichaam te trainen. Ook bied Sporthodox andere oefeningen aan waarbij het gebruik van een halterbank waardevol kan zijn. Er worden verschillen type bankjes aangeboden. Het is waardevol als je kiest voor een bankje waarvan de rugleuning verstelbaar is.

Een fitness matje biedt in veel gevallen comfort bij het uitvoeren van verschillende oefeningen. Zo zijn er veel oefeningen die je op de grond kunt uitvoeren. Oefeningen waar je verder geen materialen bij nodig bent. Deze oefeningen voer je beduidend comfortabeler uit op een goed fitnessmatje.

Meer thuis sporten attributen

Bovenstaand vind je enkele essentiële materialen om thuis te sporten. Met behulp van deze materialen kun je veel fitnessoefeningen thuis uitvoeren. Je kunt een complete workout thuis uitvoeren, omdat je met behulp van deze materialen alle spiergroepen kunt trainen. Er zijn echter nog meer thuis sporten apparaten/materialen die je goed kunt gebruiken.  Deze apparaten/materialen kun je gebruiken bij het uitvoeren van extra oefeningen. Het is namelijk zo dat niet alle sportoefeningen voor thuis met de bovenstaande materialen kunnen worden uitgevoerd.

Literatuur over workouts

Een schema om thuis te sporten? Laat je inspireren door verschillende geselecteerde boeken over sporten. Hierin vind je waardevolle informatie om in huis te trainen. Doe een workout thuis, zodat je veel tijd bespaard. Deze boeken zijn onder andere gericht op fitnessoefeningen en hardlopen. Verdiep jezelf in alle rust, zodat je daarna voldoende energie over hebt om in je eigen woning lichamelijk in actie te komen. Kortom check de geselecteerde sportboeken.

Beginnen met thuis sporten?

Via de pagina over fitness oefeningen vindt u verschillende oefeningen die u kunt gebruiken om thuis te sporten.

Materialen om thuis te sporten
4.7 (93.33%) 3 votes
  • Sporthodox

    Sporthodox is gevormd voor een ieder die zoekt naar een mogelijkheden om zelfstandig topfit te worden. Hier vind je onder andere artikelen over materialen en trainingsvormen. Daarnaast werpen wij onze blik op de toekomstige evenementen en producten. Wij geloven in sport, dus geniet van een uitgebreide uitleg over fitness- en hardloopoefeningen.

  • Laatste berichten

  • Categorieën

  • Contact

    Contactinformatie volgt.