Thuis sporten

Thuis sporten is ideaal voor een ieder met een druk schema. Je hebt niet veel nodig om thuis te knallen en fit te blijven. Slechts enkele materialen, de juiste kennis en een goed thuis sporten schema zijn voldoende.

Hoe dan?

Maak gebruik van een online coach! Via Sporthodox vind je meer informatie over materialen en oefeningen die ideaal zijn om thuis uit te voeren. Onze gediplomeerde online coaches leren je meer over thuis sporten en voeding. Geniet van een opmaat gemaakt schema, zodat je bewust aan de slag kunt gaan met jouw doelen. Afhankelijk van je vragen en doelen wordt je gekoppeld aan één of meerdere begeleiders uit ons multidisciplinaire team.

Thuis sporten materialen

Thuis sporten zonder apparaten? Voor de Sporthodox fitness oefeningen heb je thuis weinig materialen nodig. De onderstaande materialen zijn waardevol om thuis goed te kunnen trainen. Met deze materialen kun je het overgrote deel van de Sporthodox oefeningen goed uitvoeren. Je kunt een complete workout thuis uitvoeren, omdat je met behulp van deze materialen alle spiergroepen kunt trainen.

Dumbbells met voldoende gewicht. Zonder deze dummbells wordt het trainen van het bovenlichaam beduidend lastiger.

Een halterbank met verstelbare rugleuning. Met een halterbank is het makkelijker om het bovenlichaam te trainen. Ook bied Sporthodox andere oefeningen aan waarbij het gebruik van een halterbank waardevol kan zijn. Er worden verschillen type bankjes aangeboden. Het is waardevol als je kiest voor een bankje waarvan de rugleuning verstelbaar is.

Een fitnessmat biedt in veel gevallen comfort bij het uitvoeren van verschillende oefeningen. Zo zijn er veel oefeningen die je op de grond kunt uitvoeren. Oefeningen waar je verder geen materialen bij nodig bent. Deze oefeningen voer je beduidend comfortabeler uit op een goed fitnessmatje.

Een TRX is ideaal als je thuis wilt sporten. Je kut een TRX makkelijk monteren aan de muur of bevestigen aan je deurpost. Met behulp van een TRX kun je een full-body workout uitvoeren.

Een optrekstang is thuis eenvoudig te installeren. Deze optrekstangen kunnen je thuis behoorlijk afmatten!

Een Kettlebell kopen?

Een squatrek kopen?

Een barbell kopen?

Een fitnessbal kopen?

Thuis conditie opbouwen?

Een hometrainer of spinningfiets? Dit zijn beide perfecte apparaten voor thuis. De trainers van Sporthodox bieden ook de nodige informatie om op een verantwoorde manier je conditie te verbeteren door middel van hardlopen.

Literatuur over workouts

Een schema om thuis te sporten? Laat je inspireren door verschillende geselecteerde boeken over sporten. Hierin vind je waardevolle informatie om in huis te trainen. Doe een workout thuis, zodat je veel tijd bespaard. Deze boeken zijn onder andere gericht op fitnessoefeningen en hardlopen. Verdiep jezelf in alle rust, zodat je daarna voldoende energie over hebt om in je eigen woning lichamelijk in actie te komen. Kortom check de geselecteerde sportboeken.

Beginnen met thuis sporten?

Via de pagina over fitness oefeningen vindt u verschillende oefeningen die u kunt gebruiken om thuis te sporten.

We believe in sport.

Sporthodox is gevormd voor een ieder die zoekt naar de mogelijkheden om zelfstandig topfit te worden. Hier vind je onder andere oefeningen en artikelen over materialen en trainingsvormen. Daarnaast werpen wij onze blik op de toekomstige evenementen en producten. Wij geloven in sport, dus geniet van een uitgebreide uitleg over fitness- en hardloopoefeningen.