//

Dumbbells kopen? Zodra je thuis wilt gaan sporten kunnen de dumbbells eigenlijk niet ontbreken. In combinatie met een verstelbare halterbank staan de dumbbells garant voor een oneindigheid aan oefeningen. Onderstaand vind je meer informatie over de verschillende soorten dumbbells en de voordelen van dumbbells op het moment dat je er voor kiest om thuis te gaan trainen.

Verschillende soorten dumbbells

Dumbbells kopenJe kunt verschillende soorten dumbbells kopen. Er worden dumbbells aangeboden die gemaakt zijn uit 1 stuk. Deze kun je dan ook niet verstellen. Daarnaast zijn er dumbbells die bestaan uit een halter en losse gewichten. De halter is de stok waar je verschillende gewichten aan vast kunt maken. Het voordeel van deze halters zijn dat je met een goede set het gewicht van de halters kunt variƫren. Zo heb je uiteindelijk minder dumbbells nodig om verschillende oefeningen op je eigen niveau uit te voeren. Ook kun je met 1 set progressie boeken en de oefeningen na een bepaalde tijd verzwaren.

Dumbbells oefeningen

Zoals boven aan de pagina al beschreven staat kun je een oneindig aantal fitness oefeningen uitvoeren met een set dumbbells. Veel dumbbells oefeningen zijn eenvoudig uit te voeren, maar het is wel van belang dag je ze goed uitvoert! Voor veel oefeningen heb je enkel een set dumbbells nodig. Ook zijn er een groot aantal oefeningen die je kunt uitvoeren in combinatie met een halterbank. Je kunt veel spiergroepen trainen met behulp van dumbbells. Op de pagina fitness oefeningen vind je veel oefeningen waarbij het gebruik van dumbbells noodzakelijk is!

Dumbbells goedkoop?

Zoals bovenstaand beschreven kun je met een goede set enorm veel verschillende oefeningen uitvoeren. Zodoende is de aanschaf op het eerste oog misschien wat aan de dure kant, maar je kunt hier de aankomende jaren fanatiek mee trainen. Zodoende zijn halters in combinatie met een goede halterbank een prima investering op het moment dat je er voor kiest om thuis te gaan sporten. Kies op dat moment voor een goede set dumbbells.

Dumbbells kopen
4.7 (93.33%) 9 votes
  • Sporthodox

    Sporthodox is gevormd voor een ieder die zoekt naar een mogelijkheden om zelfstandig topfit te worden. Hier vind je onder andere artikelen over materialen en trainingsvormen. Daarnaast werpen wij onze blik op de toekomstige evenementen en producten. Wij geloven in sport, dus geniet van een uitgebreide uitleg over fitness- en hardloopoefeningen.

  • Contact

    Contactinformatie volgt.