//

Een kettlebell kopen? Ben je van plan om een kettlebell te kopen, om thuis te kunnen trainen zonder naar de sportschool te gaan? Hier geven we je uitleg over hoe je kiest voor goede kettlebells. Er zijn enorm veel mogelijkheden om goed thuis te kunnen trainen met kettlebells. Praktisch je hele lichaam kun je thuis trainen met kettlebells.

Welke kettlebells zijn geschikt voor mij?

Ten eerste is het goed om te weten op wel niveau je instapt. Ben je een beginner? Dan zou je het best kunnen beginnen met lichte kettlebells. Als je een beginner bent dan is een kettlebell van 8 tot 10 kilogram een mooi begin. Voor iets gevorderden is 14 tot 18 kilogram een goed gewicht om te beginnen. Heb je al een goede basis met trainen? Koop dan een kettlebell van 20 tot 24 kilogram.

Een kettlebell kopen voor een goede prijs?

Sportmateriaal is simpelweg niet goedkoop. Zeker niet als je goede kwaliteit wil. Gietijzeren kettlebells zijn duurder dan plastic kettlebells. Op marktplaats zou je de ijzeren kettlebells makkelijker kunnen doorverkopen dan de plastic kettlebells, wanneer je toe bent aan een zwaardere kettlebell. Ook zit er verschil in prijs als je de verschillende merken vergelijkt. Doe dus onderzoek naar welke kettlebells in jouw budget vallen.

Is er ook verschil in kwaliteit?

Er is zeker een verschil in kwaliteit. De meeste kettlebells gaan erg lang mee. Er is alleen wel een verschil tussen kettlebells van gietijzer of plastic kettlebells. De kettlebells van gietijzer gaan erg lang mee maar zijn ook duurder. Bedenk dus goed welke kettlebell je wilt kopen.

Een kettlebell kopen
4.4 (87.27%) 11 votes
  • Sporthodox

    Sporthodox is gevormd voor een ieder die zoekt naar een mogelijkheden om zelfstandig topfit te worden. Hier vind je onder andere artikelen over materialen en trainingsvormen. Daarnaast werpen wij onze blik op de toekomstige evenementen en producten. Wij geloven in sport, dus geniet van een uitgebreide uitleg over fitness- en hardloopoefeningen.

  • Contact

    Contactinformatie volgt.