//

SportboekenSportboeken zijn inspirerend voor sporters en beginnende sporters. Na het lezen van deze sportboeken krijg je direct zin om tijd vrij te maken om te gaan sporten. Op deze pagina vind je een selectie van verschillende soorten boeken over sporten. Hier vind je onder andere de beste sportboeken gericht op hardlopen en fitness. Boeken die je helpen om zelfstandig fit te worden en fit te blijven. Door het lezen van de deze sportboeken leer je veel over zelfstandig sporten. Het zijn boeken over sport die er voor zorgen dat je met een minimaal aantal materialen en op een bewuste manier leert sporten.

De beste Nederlandse sportboeken

de hardlooprevolutie is een sportboek gericht op de beginnende en gevorderde loper. Het is een boek met waardevolle inzichten. Besef hoe belangrijk het is om te weten wat er gebeurd met je lichaam zodra je start met hardlopen/sporten. Het boek staat vol met waardevolle tips en schema’s.

Dit boek is geschreven door een ervaren hardlooptrainer Rob Veer. Een trainer die heeft gewerkt met sporters op topniveau. Dit boek is gericht op het neerzetten van goede prestaties. Leer door en verbeter je prestaties door de inzichten uit dit boek.

Dit boek is gericht op oefeningen en schema’s. Het boek is een waardevolle ondersteuning voor sporters en hardlopers.

Dit sportboek is een kookboek voor sporters. het boek is gericht op hardlopen/duursporters. In dit boek vind je meer informatie over sportvoeding en lekkere recepten. Een genot om in te bladeren.

Dit is één van de grootste sportboeken. In deze tweede, herziene druk zijn allerlei aspecten van looptraining tot in detail uitgewerkt. Talrijke illustraties en foto’s verhelderen de uiteenzettingen over lopen op hoge snelheid, loopscholing en krachttraining. De bijgevoegde dvd’s zijn rijk aan videobeelden en animaties.

Over sportboeken

Deze pagina over sportboeken toont een selectie van waardevolle sportboeken. Deze sportboeken zijn ideaal voor thuis sporten. Sporthodox probeert een passend overzicht weer te geven. Ontbreekt er een belangrijk sportboek op deze pagina? breng ons op de hoogte via het contactformulier. Zodoende ontstaat er een waardevol overzicht van sportboeken.

Hardlopen van Frans Bosch Ronald Klomp
Geef een cijfer
  • Sporthodox

    Sporthodox is gevormd voor een ieder die zoekt naar een mogelijkheden om zelfstandig topfit te worden. Hier vind je onder andere artikelen over materialen en trainingsvormen. Daarnaast werpen wij onze blik op de toekomstige evenementen en producten. Wij geloven in sport, dus geniet van een uitgebreide uitleg over fitness- en hardloopoefeningen.

  • Contact

    Contactinformatie volgt.