//

Als je serieus thuis wil trainen dan is een squatrek een must. Met een squatrek kun je zware compound oefeningen doen waardoor je heel veel spieren tijdens een enkele oefening traint. Het is wel zaak om te weten hoe serieus je bent qua krachttraining want een squatrek is meteen een grotere investering. In dit bericht vertellen we waar je op kunt letten bij het kopen van een squatrek. Een squatrek kan verschillende vormen aannemen. Welke keuze het beste bij je past wordt duidelijk na het lezen van dit bericht.

Waarom zou ik een squatrek kopen?

Squatten is één van de meest effectieve manieren om sterk en gespierd te worden. Als je regelatig serieus traint, is het aan te raden om te starten met squatten. Omdat veilig squatten lastig is zonder een sterk apparaat is het handig om thuis een squatrek te hebben staan. Je kan hiermee niet alleen squatten maar ook bankdrukken wordt nu opeens mogelijk.

Welk squatrek past het beste bij mij?

Dat ligt aan je doelen en aan je startniveau. Begin je pas? Wil je de meest goedkope optie? Wil je alleen squatten en bankdrukken? Dan is een normaal squatrek een goede keuze. Hierbij heb je natuurlijk wel een barbell nodig. Welke je daar het beste voor kunt kiezen kan je hier vinden. Wil je meer mogelijkheden dan alleen bankdrukken en squatten? Zoals optrekken, dippen en rack pulls bijvoorbeeld? Dan zou je kunnen kiezen voor een powercage. Kortom genoeg mogelijkheden, zodra je een squatrek wilt kopen.

Een squatrek kopen
4.3 (85.71%) 7 votes
  • Sporthodox

    Sporthodox is gevormd voor een ieder die zoekt naar een mogelijkheden om zelfstandig topfit te worden. Hier vind je onder andere artikelen over materialen en trainingsvormen. Daarnaast werpen wij onze blik op de toekomstige evenementen en producten. Wij geloven in sport, dus geniet van een uitgebreide uitleg over fitness- en hardloopoefeningen.

  • Contact

    Contactinformatie volgt.