Thuis je armen trainen

Thuis je armen trainen? Sporthodox is ontwikkeld om thuis met je conditie en spieren aan de slag te gaan. Op sporthodox vind je heerlijke oefeningen en al deze oefeningen zijn thuis uit te voeren.

Welke materialen heb ik nodig om thuis mijn armen te trainen?

Wanneer je wilt starten met het trainen van je armen zijn twee dumbbells essentiële materialen. Dit zijn tevens materialen waar je ook veel andere oefeningen op Sporthodox mee uit kunt voeren.

Thuis je armen trainen met de Sporthodox Workout Tool

De Sporthodox Workout Tool is een ideaal hulpmiddel om onder andere thuis je armen te trainen. De Workout Tool is bijvoorbeeld eenvoudig op je mobiel te gebruiken. Op deze manier heb je in huis altijd inspirerende oefeningen bij de hand. Naast oefeningen voor je armen vind je hier oefeningen voor verschillende spiergroepen. Verder kun je aangeven welke materialen thuis hebt liggen, waardoor het overzicht op jou wordt afgestemd. 

Maak gebruik van Online Coaching bij het trainen van je armen

Door gebruik te maken van Sporthodox Online Coaching train je bewuster. Op deze manier train je thuis op een gerichte manier. Dit is meer dan op een losse manier je armen trainen, maar je krijgt doordachte schema’s en advies voor de doelen die jij wilt bereiken. Hierbij kun je denken de vorming van jouw lichaam, kracht en conditie. Kortom meer dan thuis je armen trainen.

We believe in sport.

Sporthodox is gevormd voor een ieder die zoekt naar de mogelijkheden om zelfstandig topfit te worden. Hier vind je onder andere oefeningen en artikelen over materialen en trainingsvormen. Daarnaast werpen wij onze blik op de toekomstige evenementen en producten. Wij geloven in sport, dus geniet van een uitgebreide uitleg over fitness- en hardloopoefeningen.