Thuis je benen trainen

Thuis je benen trainen is heel fijn als je de juiste oefeningen en materialen bij de hand hebt. Sporthodox is gemaakt voor sporters die thuis willen trainen. Volle bak je benen trainen kan perfect met onze Workout Tool!

Welke materialen heb ik nodig om thuis mijn benen te trainen?

Zodra je thuis je benen wilt branden kan dit perfect met onze Workout Tool. Je kan in deze tool aangeven welke materialen je in huis hebt om jouw benen te trainen. Met dumbbells kun je al heel wat oefeningen uitvoeren. Ook zonder materialen kun je aan de slag met onze Tool.

Thuis je benen trainen met de Sporthodox Workout Tool

Thuis je benen kunnen trainen is ideaal. Onze Workout Tool is 100% gecreëerd voor het thuis trainen van verschillende spiergroepen. Oefeningen om je benen te branden kun je makkelijk selecteren. Je kunt namelijk aangeven welke spiergroepen je wilt trainen en welke materialen je in huis hebt. Kortom check de Workout Tool en train thuis direct je benen.

Maak gebruik van Online Coaching bij het trainen van je benen    

Wil je gericht werken aan doelen? Of wil je gericht je benen of andere spieren trainen met een goed resultaat? Kies dan voor Online Coaching van Sporthodox. Je krijgt een doordacht plan op maat. Dit plan wordt opgesteld aan de hand van jouw doelen qua lichaam, kracht en conditie. Deze persoonlijke manier van trainen kan jou helpen om jouw doelen sneller en veiliger te bereiken. Dit is veel meer dan thuis je benen trainen. Dit is volledig en bewust trainen.

 

We believe in sport.

Sporthodox is gevormd voor een ieder die zoekt naar de mogelijkheden om zelfstandig topfit te worden. Hier vind je onder andere oefeningen en artikelen over materialen en trainingsvormen. Daarnaast werpen wij onze blik op de toekomstige evenementen en producten. Wij geloven in sport, dus geniet van een uitgebreide uitleg over fitness- en hardloopoefeningen.