Thuis je rugspieren trainen

Thuis je rugspieren trainen? Vaak wordt de rug vergeten of op een verkeerde manier getraind. Het is van belang om thuis je rug te trainen. Het is nog meer van belang dat je thuis op een goede manier je rug leert trainen. Zo kun je de fitnessoefeningen verkeerd uitvoeren of de oefeningen verkeerd opbouwen. In beide gevallen loop je kans op vervelende rugblessures.

Welke materialen heb ik nodig om thuis mijn rugspieren te trainen?

Om thuis je rug te trainen heb je weinig nodig. De juiste rugoefeningen en enkele materialen zorgen er voor dat je thuis je rug kunt trainen. Je komt al heel ver met bijvoorbeeld een matje, dumbbells en een optrekstang.

Thuis je rug trainen met de Sporthodox Workout Tool

Thuis je rug trainen is heel goed mogelijk. Het is echter wel heel belangrijk dat je de oefeningen goed uitvoert. In onze Workout Tool vind je verschillende fijne rugoefeningen die je thuis kunt uitvoeren. Check de instructies goed en maak de oefeningen niet te zwaar. De uitvoering is altijd belangrijker dan de gewichten die je denkt te kunnen tillen.

Maak gebruik van Online Coaching bij het trainen van je rugspieren    

Misschien zijn de rugspieren voor jou wel de meest gevoelige spieren om te trainen. Een online coach van Sporthodox kan jou helpen om te checken of je de oefeningen goed uitvoert. Niet alleen het traininen van de rug staaf centraal bij de Online Coaching. Je kunt samen met jouw trainen een plan op maat maken. Jouw doelen zijn bepalend voor het plan. Train gericht en bewust. Kortom Online Coaching is veel meer dan enkel thuis je rugspieren trainen.

We believe in sport.

Sporthodox is gevormd voor een ieder die zoekt naar de mogelijkheden om zelfstandig topfit te worden. Hier vind je onder andere oefeningen en artikelen over materialen en trainingsvormen. Daarnaast werpen wij onze blik op de toekomstige evenementen en producten. Wij geloven in sport, dus geniet van een uitgebreide uitleg over fitness- en hardloopoefeningen.