Thuis je schouders trainen

Thuis je schouders trainen? Met de juiste schouderoefeningen en slechts enkele materialen kun je thuis op een fijne manier je schouders trainen. Thuis je schouders en andere spieren trainen kan op ieder moment en je bespaart veel tijd. Via de mogelijkheden van Sporthodox kun je heerlijk thuis je schouders trainen.

Welke materialen heb ik nodig om thuis mijn schouders te trainen

De oefeningen van Sporthodox zijn met weinig tot geen materialen thuis uit te voeren. Je kunt thuis heerlijk je schouders trainen. Met enkel een halterbank en dumbbells kun je al veel oefeningen uitvoeren. Er zijn ook veel oefeningen in onze Workout Tool die je thuis uit kunt voeren zonder materialen. 

Thuis je schouders trainen met de Sporthodox Workout Tool

In de Workout Tool van Sporthodox vind je veel oefeningen om thuis je schouders te kunnen trainen. Het voordeel van deze Workout Tool is dat je kunt aangeven welke spiergroepen je wilt trainen. Ook kun je aangeven welke materialen je in huis hebt om te trainen. Er staan ook oefeningen in waarbij je geen fitnessmaterialen nodig bent. Je kan thuis altijd je schouders trainen met duidelijke voorbeelden bij de hand.

Maak gebruik van Online Coaching bij het trainen van je schouderspieren

Middels Sporthodox Online Coaching kun je heel gericht trainen. Het programma wordt op maat aangeboden. Dit programma kan veel breder zijn dan enkel oefeningen om thuis je schouders te trainen. Er wordt gekeken naar de doelen die je hebt qua lichaam, kracht en conditie. Kortom Online Coaching is meer dan enkel thuis je schouders trainen.

We believe in sport.

Sporthodox is gevormd voor een ieder die zoekt naar de mogelijkheden om zelfstandig topfit te worden. Hier vind je onder andere oefeningen en artikelen over materialen en trainingsvormen. Daarnaast werpen wij onze blik op de toekomstige evenementen en producten. Wij geloven in sport, dus geniet van een uitgebreide uitleg over fitness- en hardloopoefeningen.