Welke materialen voor thuis trainen?

Met slechts een paar materialen kun je al heel lekker thuis trainen. De oefeningen die wij via Sporthodox aanbieden zijn er allemaal op gericht om thuis te kunnen knallen. Er zijn enkele oefeningen die je zonder materialen uit kunt voeren. Toch heb je voor de meeste oefeningen de basis materialen nodig. Thuis trainen is een zege. Snel voor het douchen nog een schema afwerken en dan starten met de dag of lekker onder de wol. Enkele benodigdheden en de juiste oefeningen zijn voldoende om volwaardig te kunnen trainen.

Thuis trainen? Begin bij de basis

Deze basis thuis trainen attributen zijn essentieel en waardevol! Ram er thuis een volledige workout uit met deze spullen. Deze materialen zijn gekoppeld aan de oefeningen op Sporthodox. De krachttraining oefeningen zijn geschikt voor zowel mannen als vrouwen. Je voert ze relatief makkelijk uit en ze zorgen voor een volledig afgetraind lichaam. Je bent natuurlijk vrij om je oefeningen te kiezen, maar je kunt altijd gebruik maken van onze online coaching.

Extra oefeningen en uitdagende materialen

Er zijn veel extra oefeningen die je kunt uitvoeren met deze uitdagen materialen. De oefeningen die wij bij sporthodox aanbieden zijn per spiergroep, maar ook per attribuut weergegeven. Zo kun je snel zien wat er allemaal mogelijk is op het moment dat je extra materialen toevoegt aan je thuis gym.

De juiste materialen voor thuis trainen en dan?

Sporthodox biedt verschillende opties om in je eigen huis te branden tijdens een volledige workout.

  1. Via het onderdeel fitness kun je kiezen uit voldoende oefeningen om alle spiergroepen te trainen. Hierbij kun je aangeven welke materialen je tot je beschikking hebt en welke spiergroepen je wilt gaan trainen. Vervolgens krijg je een overzicht van de oefeningen die je kunt uitvoeren met de benodigdheden die jij tot je beschikking hebt.
  2. Via het onderdeel online coaching wordt er voor jou een plan op maat gemaakt. Na het invullen van een vragenlijst wordt er door het multidisciplinaire Sporthodox team gekeken naar veel factoren. Natuurlijk wordt gekeken naar jouw beginsituatie en de doelen die jij voor ogen hebt. Je krijgt vervolgens trainingsschema's, voedingsadviezen en overige adviezen die jou helpen met het behalen van jouw doelen. Dit persoonlijke schema krijgt extra kracht als je kiest voor verschillende thuis sporten materialen.

We believe in sport.

Sporthodox is gevormd voor een ieder die zoekt naar de mogelijkheden om zelfstandig topfit te worden. Hier vind je onder andere oefeningen en artikelen over materialen en trainingsvormen. Daarnaast werpen wij onze blik op de toekomstige evenementen en producten. Wij geloven in sport, dus geniet van een uitgebreide uitleg over fitness- en hardloopoefeningen.