//

Een TRX kopen? Een TRX is een ideaal trainingsmiddel voor het trainen van verschillende spiergroepen. De Trx heeft veel voordelen. Je kunt met één trainingsmiddel je gehele lichaam trainen, je kunt de TRX binnen en buiten gebruiken en je door gebruik te maken van je eigen TRX kopenlichaamsgewicht kun je de weerstand van de oefeningen verhogen. Daarnaast neemt de TRX weinig ruimte in beslag, dus kun je een TRX makkelijk meemen of opbergen. Verder kun je de TRX op verschillende manieren monteren. Zo kun hem gebruiken aan de bovenkant van de deurpost middels een deuranker, je kunt hem vastmaken aan een muuranker of bijvoorbeeld aan een dikke balk. Buiten kun je hem eenvoudig aan een paal of boom vastmaken.

TRX oefeningen

Zoals eerder vermeld kun je bijzonder veel oefeningen uitvoeren met een TRX. De onderstaande video geeft je een beeld van de verschillende mogelijkheden die een TRX te bieden heeft. Zoals je op deze video kunt zien is dit trainingsmiddel geschikt voor lichte en zware trainingen, waarbij je zelf de weerstand kan bepalen.

Welke TRX kopen

Een TRX kopen? Tegenwoordig wordt dit trainingsmiddel door verschillende merken aangeboden. Deze worden vaak in pakketten aangeboden. Er zijn bijvoorbeeld verschillende montage mogelijkheden. Zoals eerder benoemd kun je de TRX bijvoorbeeld vastmaken aan speciale muurankers. Ook kun je de gekochte TRX vastmaken aan de bovenkant van de deur. Dit kun je doen door hem te klemmen tussen de deur en de deurpost. Hiervoor heb je een deuranker nodig. Het is dan ook verstandig om te kijken welke montagemogelijkheden er toegevoegd zijn aan het pakket wat je voor ogen hebt. Je kunt een muuranker echter ook los aanschaffen. Door de verschillende mogelijkheden kun je een TRX op maat kopen.

 

Een TRX kopen
4.5 (90%) 2 votes
  • Sporthodox

    Sporthodox is gevormd voor een ieder die zoekt naar een mogelijkheden om zelfstandig topfit te worden. Hier vind je onder andere artikelen over materialen en trainingsvormen. Daarnaast werpen wij onze blik op de toekomstige evenementen en producten. Wij geloven in sport, dus geniet van een uitgebreide uitleg over fitness- en hardloopoefeningen.

  • Contact

    Contactinformatie volgt.